Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

 ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
 ΕΝΑ ΝΟΣΤΙΜΟ ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΤΟ  ΥΠΕΡΟΧΟ   ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ








       Η ΣΥΝΤΑΓΗ:
  •  1 ΚΙΛΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ
  •  1 ΚΙΛΟ ΖΑΧΑΡΗ
  •  ΧΥΜΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΕΜΟΝΙ

ΞΥΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΦΤΗ,ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΛΥΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ  ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ  ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΙΚΡΙΣΟΥΜΕ.
ΤΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ.
ΠΕΤΑΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ.
ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΞΕΠΙΚΡΙΣΜΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΜΕ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΜΑΣ.
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΕΛΑΦΡΑ .
ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ  ΤΑ
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ .ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ  ΤΟ 1 ΚΙΛΟ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ 1 ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΝΕΡΟ.ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΛΙΩΣΕΙ Η ΖΑΧΑΡΗ.ΜΟΛΙΣ ΛΙΩΣΕΙ Η ΖΑΧΑΡΗ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΑΣ.ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΦΡΙΖΕΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΦΡΟ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΑ
ΤΟ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
 ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ,ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥ.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ  ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ  ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ.ΑΝ  ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ  ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΧΥΜΟ ΤΟΥ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΖΕΣΤΑ ΒΑΖΑ .
ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ  ΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΟΥΜΕ  ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ  ΤΑ ΒΑΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου